vår första månad i italien

Tänk att det nu har gått en månad sedan vi flyttade till Italien!! Simon kom hit den 7e januari och jag en vecka efter. Samtidigt som det har gått sjukt snabbt och inte hänt något alls så känns det också som att det har hänt miljoner olika grejer (antar för att allt varit så nytt med alla nya intryck och människor).


Vad har hunnit hända på denna månad då? Jo vi bodde först på hotell, men fick sedan snabbt en tillfällig lägenhet som vi fortfarande bor i. Vi har kollat på kanske 10 olika lägenheter, vi har haft två olika hyresbilar, vi har börjat lära oss lite italienska, vi har utforskat stan, jag har gymmat och Simon har tränat. Jag har haft en arbetsintervju, det har varit både hemma och borta matcher, vi har haft besök två gånger, Simon har fyllt 25 och vi har varit på utflykt till iseosjön. Jag har till och med träffat lite nya vänner. Dessutom har precis ALLT i vardagen varit nytt. Så jag antar att det har hänt en hel del ändå. Jag ser fram emot vad kommande månad kommer ge oss!

Idag lunchade vi i solen innan Simon skulle iväg och träna. Vädret har varit helt fantastiskt och jag satt till och med utan jacka och åt. Efter lunchen drog jag till gymmet (surprise) och körde ben och när jag kom hem fick jag en sjuk huvudvärk. Nästan migrän, men jag hann ta värkmedicin innan det blev som värst.


Här är en bild som Simon tog på mig idag, fin va? Jag frågade om han kunde fota mig när jag gick, men han missade huvudet...killar.

Efter Simon hade tränat och jag legat halvdöd av migrän i soffan så åkte vi till "drömlägenheten" jag skrev om tidigare. Det har varit lite (nej mycket) problem med ägaren och kontraktet så hela dealen blåstes av för två veckor sedan. Vi blev sjukt besvikna men kunde inte göra något åt det och fortsatte kolla på andra lägenheter. För några dagar sedan fick vi dock ett sms där det stod att de ville gå med på dealen iallafall, s�� ikväll åkte vi dit för att kolla vad som behövde göras innan vi skriver på kontraktet. Vissa grejer är inte ens klara än, men jag tog lite bilder för att kunna kolla vad vi behöver köpa och för att komma ihåg hur det ser ut. Bilderna ovan är från gästtoaletten, jag hade till exempel helt missat att det var ett fönster i taket. Jag älskar denna lägenhet alltså.


Jag hoppas verkligen att allt kan bli klart snart så vi kan flytta in. Förhoppningsvis redan om 1 1/2 vecka. Eller ja, "redan" vet jag inte. Vi har haft våra kläder i resväskor i en månad nu, så att få ett riktigt hem där vi kan packa upp är verkligen på tiden.

  • Life

Gillar

Kommentarer