stolt som tuppen

Allt flyter ju på som en dröm just nu, det är nästan overkligt. Först får vi den lägenheten vi så gärna vill ha, jag får en skypeintervju till en stor, internationell reklambyrå i Milano och Simon får hoppa in och spela mot Milan och Zlatan. Vad är det som händer.

Igår hade jag bara några timmar på mig att förbereda mig inför intervjun, men istället för att sitta och förbereda mig fööör mycket gick jag ut på en promenad och snackade med Linn och mamma. När jag sedan kom hem fixade jag i ordning lunch, sminkade mig och klädde mig inför intervjun. Jag hade dock träningstights och tofflor på nederdelen, men det behöver ingen veta...

Intervjun gick helt på engelska, och jag hade förberett mig och skrivit ner vad jag skulle säga. Jag hade riktigt tur för hennes frågor var exakt de jag hade förberett mig på. Oavsett om jag får en tjänst hos dem eller inte (hon skulle höra av sig nästa vecka) så är det jäkligt fett att ha fått möjligheten att bli intervjuad av ett drömföretag med kunder som Netflix, Spotify och Adidas. Är så stolt över mig själv!

Efter intervjun var det match och Simon fick hoppa in några minuter i slutet. Debuten i serie-A är alltså gjord. Wow är så stolt över honom. Det är svårt att förstå hur stort allt detta faktiskt är för två små muppar från Jeppis och Purmo. Och det hela har bara börjat, heja oss!!

Gillar

Kommentarer

Josefine Max
,
Ni är så coola!! Heja heja!! Så kul att följa och håller alla mina tummar för jobbet. Kram
Josefine Max
,
Ni är så coola!! Heja heja!! Så kul att följa och håller alla mina tummar för jobbet. Kram
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Åh, vad glad jag blir! Tack fining och detsamma, du är GRYM!! <3
nouw.com/lovisasundstedt