Rymdskepp

Hej! Idag är det torsdag och snart har en till vecka passerat. Tiden går riktigt fort just nu! Igår när jag skulle till gymmet märkte jag att mitt airpod fodral var borta. Jag letade igenom hela lägenheten, vände ut och in på jackor och väskor men insåg sedan att jag måste ha lämnat det i skåpet på gymmet. Jag går till gymmet och både frågar och letar där, men när jag sedan kommer hem igen så märker jag att de ligger på bordet. Hjuhh! Detta är inte första gången jag tappar bort dem heller...jag har en app så jag kan spåra dem, men den fungerar inte riktigt bra. Ska försöka bli bättre på att hålla koll men det är ju svårt!? Det är tre små plastbitar liksom.

Efter gymmet mötte jag upp Sophie och vi drack en obligatorisk cappuccino och satt länge och snackade om allt. Hon kommer ju från Frankrike, och det är så intressant att höra om hennes syn på och attityd till livet. Vi kommer säkert hänga mer i helgen eftersom killarna är borta på match då.

Efter fikat fick jag skynda mig hem för jag hade låst dörren och Simon stod vid lägenheten (vi har bara en nyckel). Jag lagade mat och sedan kom två mäklare hem till oss för att vi skulle skriva på papper till vårt nya hem. Den första mars får vi flytta in!! Jag är så glad, tror vi kommer trivas sjukt bra där. Efter middagen pluggade jag italienska och sedan hade jag möte med Beatrice som jag övar italienska/svenska med. Hon förklarade någon svår grammatikgrej som jag ska försöka fatta idag...men det går bättre och bättre nu iallafall.


Dagens plan är att testa på ett reformer pilatespass på gymmet. Jag är redan lite nervös eftersom läraren kommer prata italienska och det är ett helt rymdskepp som man har som träningsredskap. Men det löser sig. Det är bra att utmana sig själv!

  • Life

Gillar

Kommentarer