quesadillias

Hej! Måndag och ny vecka. Ska försöka få igång någon rutin denna vecka och vara effektiv med jobbsökande/träning och försöka ha en produktiv vecka. Igår var det match och Brescia förlorade tyvärr. Simon satt med mig på läktaren eftersom han har varit så pass sjuk ändå, så det var kul att ha sällskap av både honom och den franska tjejen. Efter matchen skjutsade vi Hampus till flygplatsen och åkte sedan och handlade mat. Hampus resa blev inte riktigt som någon tänkt sig, han var faktiskt riktigt sjuk där ett tag. Det är ett under att jag inte blev sjuk? Mitt immunförsvar måste vara på topp just nu (vaknar säkert sjuk imorgon nu bara för att)!


Vi gjorde quesadillas aka Gädda till kvällsmat och avslutade sedan kvällen med att kolla "Taken". Jag älskar att kolla gamla filmer man redan sett men Simon vill alltid se någon ny actionfilm...men nu verkar det som jag har fått in honom på spåret, yess! Jag såg också att Big Brother börjar ikväll och tänker att jag kanske ska försöka se det. Jag har aldrig kollat på Big Brother förut, så vi får se vad jag tycker om det. Ska försöka få Simon att se det med mig också, men den är lite tuffare.

Idag är det riktigt tråkigt väder. Det regnar och är rätt så mörkt för att vara Italien. Jag ska söka lite jobb nu och sedan dra till gymmet, och Simon ska väl iväg och träna. Imorgon har de dock lovat 17(!) grader och Simon kanske är ledig. Då blir det troligtvis en utflykt eller någon annan aktivitet ute i solen. Carpe Diem.

  • Mat

Gillar

Kommentarer