Nya kompisar och Salò

Hej! Igår var det lördag och jag hade bestämt träff med en spelartjej som kunde engelska (woopp!!). Tyvärr kommer hon inte flytta hit än, men så kul att ha någon ny att hänga med ibland ändå. Jag är överlycklig över alla nya människor jag kan träffa just nu hahah. Vi tog en promenad, fikade och gick sedan hem till oss för att käka pizza. En riktigt mysig dag!

Jag hade bakat en äppelpaj på morgonen så det luktade kanel i hela lägenheten...guud vad gott det är med paj ändå! Måste börja baka mer igen nu, det är ju så mysigt.

Vi gick också in i en bokaffär för att köpa lite italienskaböcker för att förbättra italienskan. Så kul att Kajsa Kavat heter Greta Grintosa. Den brukade alltid mormor läsa för mig när jag var liten.

Senare på kvällen kom också Simon hem. ÄNTLIGEN. Jag har halvt blivit galen av att vara så mycket ensam och spenderat så mycket tid hemma...Har tänkt på alla som på ett eller annat sätt är ofrivilligt ensamma och usch, det är en hemsk känsla. Stackars Simon kommer inte få någon lugn och ro nu men det får han stå ut med om han plötsligt lämnar mig i två veckor och jag inte hunnit planera något.

Och det började redan imorse när vi tog oss ut för att äta frukost tillsammans. Mmh en bra cappuccino I 30 graders värme är svår att slå.

Efter frukosten tog vi en promenad och bara kollade på alla fina byggnader i vårt fina Brescia. Fattar fortfarande inte att vi bor här och det har snart gått 9 månader...

Eftersom det var så varmt idag så bestämde vi oss för att åka ut till Gardasjön. En 40min bilresa senare befann vi oss i Salò där vi åt lunch och nu hr suttit och solat och badat på en brygga i flera timmar. Jag har läst min nya bok jag köpte igår, och Simon har lyssnat på podcasts. Önskar vi får ha bra väder ett bra tag till, för dagar som dessa är helt underbara.

Gillar

Kommentarer