New hair

Hejsan! Jag sitter just nu i solstolen med mamma och försöker ta vara på varje solstråle som finns kvar. Vad hände med sommarvärmen som vi hade förra veckan? Solen värmer fortfarande men så fort den går i moln går det knappt att sitta ute. Igår var det iallafall lördag och så här såg min kväll ut:

Jag fixade mig inför kvällen och märkte hur SKÖNT det var att ha kortare hår igen. Till en början tyckte jag kanske att det var lite väl kort men nu känns det bara fräscht. Klippte också luggen lite kortare så det känns kul med någon förändring.

Vi beställde in både drinkar och mat, och det var hur trevligt som helst ända tills vi inte kunde ha vårt bord längre och vi behövde sätta oss ute. Temperaturen visade 11 grader så det var inte det skönaste när det inte heller fanns filtar. Vi gick sedan vidare till ett annat ställe och drack en öl, men det var rätt mycket folk så vi bestämde oss rätt fort för att åka hem.

Jag hade min privata chaufför hela kvällen (har man en lillebror har man ju den lyxen). Kvällen avslutades sedan med att när vi kom hem drack vi té klockan 2 på natten och lyssnade på gamla låtar. En fin lördag med andra ord!


Idag blir en lugn dag och ikväll blir det pizzaparty med min familjen och sedan åker vi alla hem till Simons familj för att kolla på hans match. Forza Brescia!

Gillar

Kommentarer

Lia
,
Blir alltid så glad av din blogg <3

Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

Best Secret:
https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration