Milano

Hej! Här är lite bilder från i söndags när jag och Sophie hade en heldag i Milano. Vi möttes vid tågstationen runt 10 och hoppade sedan på tåget. Sophie skulle som sagt på en casting, men innan det hade vi tid för att gå runt på stan, ta foton vid Duomo och såklart luncha.

Efter lunchen gick vi till ett café som Sophie rekommenderade. Vi satte oss ute med en kopp cappuccino (en om dagen är obligatorisk nu) och hittade en livestream för killarna som hade match mot Juventus. Tyvärr förlorade de, men det kunde man ju nästan vänta sig också. Inget dåligt motstånd de hade.

Kvällen avslutades med att vi åkte till Sophies casting (det tog kanske 15min) som var riktigt smidig. När vi sedan skulle ta tåget hem var det dock inställt, så vi gick till en infodisk, tog en lapp och väntade på vår tur. När vi väl kommer fram så har vi stått i kö för fel tågbolag, så vi får göra om hela proceduren igen. Vi får hjälp med att hitta ett annat tåg men behöver åka metron en bit till en annan tågcentral. Gissa om vi efter några stopp märker att vi åker åt fel håll? Till slut tog vi oss hem iallafall, och det var så skönt. Som tur är det billigt att åka tåg och metro i italien, så åker man fel eller missar någon avgång är det inte hela världen.


Igår var en riktigt tråkig dag med tråkigt väder och det enda roliga som hände var att jag och Simon beställde hem sushi till kvällsmat och den var DUNDER. Så nu vet jag vart jag kan ta våra gäster som vill ha riktigt bra sushi! Idag har jag varit på gymmet och tränat, tvättat lite, handlat och precis haft en lååång dusch. Nu blir det nyaste avsnittet Big Brother och sedan sängen, vi hörs!

  • Utflykt

Gillar

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Super fine billeder! Elsker Milano 😍
nouw.com/rejseguideafguld
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Tack, ja en fantastisk stad!!😍
nouw.com/lovisasundstedt