MIDDAG VID GARDASJÖN

Är det bara jag som tycker att det känns som söndag idag? Kanske är för att det kändes som en lördag igår när så många firade kärleken. Simon tränade på morgonen, och jag tog en promenad och gick på stan för att fixa lite grejer för att överraska honom. Jag fixade i ordning en hjärtballong, godis, massa dekorationer och ett kort med bilder på oss och en liten present som han fick när han kom hem.


Det finns så mysiga innegårdar i stan, här är en bild på en innegård som hade porten öppen. Hur italienskt och drömmigt?!

Simon blev iallafall väldigt överraskad och glad av presenterna. Och jag blev glad av att han hade köpt blommor och rödvin <3. Jag har dock ingen vas här, så jag fick klippa sönder en plastflaska och använda den. Lika bra gick väl det! På kvällen hade vi bokat bord på en fin restaurang i Desenzano som ligger vid Garda sjön, men eftersom vi hade bordet vid 20:00 först så åkte vi förbi ett mall för att fördriva lite tid först.

Jag hittade ändå två klänningar och en kappa som jag kommer få mycket användning av i vår. Resturangen vi besökte hade en "Valentine's dinner" med 7 rätter och livemusik. Vissa rätter var riktigt goda, speciellt efterrätterna!! Men vi fick även in anklever, rödlökssorbé och planktonskum? Inte lika gott, men ändå kul att testa. Detta är första gången jag ätit så många rätter på en restaurang, och det var väl så som jag förväntat mig typ. Kändes dock lyxigt att få in rätt efter rätt och att få smaka på mycket nytt. Vi satt och skrattade och hade riktigt roligt iallafall. Bara själva grejen att vi åt finmiddag vid Gardasjön är ju fantastiskt. För en månad sedan trodde jag vi skulle vara i Norrköping och på sin höjd göra oxfilé hemma (det är dock svårslaget också).

Sjukt att denna klänning kostade 15€ på Bershka. De hade riktigt fina grejer där nu, men deras storlekar är ju helt vridna. Jag fick gå upp två storlekar. Jag har storlek L på denna bilden, och jag fick ändå gå runt och dra ner klänningen lite för att den var kort. Hur ska en människa som faktiskt är large kunna ha den...Medium var för litet och Small tog jag inte ens med mig till provrummet för den såg så liten ut.


Idag har jag inte gjort något vettigt alls. De senaste dagarna har jag faktiskt känt mig lite nere, utan att egentligen veta varför. Jag vaknade en morgon och kände en klump i magen bara, och känslan sitter fortfarande kvar. Delvis är det väl för att det just nu känns hopplöst att hitta ett jobb, och en känsla av att mina dagar är lite "meningslösa". Jag vet att det kommer bli bättre, men jag måste ju aktivt också jobba för att det ska lösa sig. Det svåra är att hålla motivationen uppe när man känner sig så ensam och inte vet var man ska börja. Imorgon ska jag följa med som sällskap för Sophie (som jobbar som modell) till en casting i Milano iallafall. Det är ett stort e-handelsföretag, så tänker att jag ska försöka få in en fot/lämna cv till dem samtidigt. Jag är så glad över att hon försöker hjälpa mig med sina kontakter trots att vi bara känt varandra i knappt en vecka. Nu ska jag gå en snabbis till gymmet och ikväll hade jag tänkt beställa pizza och kolla mello eftersom Simon har åkt iväg på bortamatch. Det blir mys!

Gillar

Kommentarer