Lite Chanel och lite Larsmo

Hej på er! Det var länge sedan nu. Sedan vi sist pratade har det både hänt supermycket och samtidigt ingenting. De senaste veckorna har jag haft en riktigt vanlig vardag kan man säga, och de senaste två veckorna har jag även spenderat den ensam då Simon är iväg på träningsläger. Det var länge sedan jag hade ett schema från måndag-fredag men det känns så skönt att äntligen ha det. Är också roligt att jobba för IDEAL OF SWEDEN igen, men eftersom jag denna gång jobbar hemifrån Italien är det såklart tråkigt att man inte träffar någon.

Jag tänker att jag ska försöka uppdatera lite oftare här nu iallafall trots att man inte är jättesugen att sätta sig vid datorn och blogga efter att ha suttit 8h redan. Vi kör en liten mjukstart med några bilder från kamerarullen från veckorna i Finland iallafall!

Simon hade fått två veckor semester mellan säsongerna så vi passade på att åka hem. Han var så värd att få åka hem efter detta år, och jag tror inte jag har sett honom njuta av att vara hemma så mycket förut! Dessutom hade vi vår förlovningsfest, och den blev riktigt lyckad. Det roliga var att jag egentligen hade planerat en överraskningsfest till Simon med alla sina vänner och hyrt ett tält och fixat så att vi skulle vara hos hans föräldrar. Efter att han friade och han börjat planera vår förlovningsfest på SAMMA datum som överraskningsfesten, var jag dock tvungen att avslöja allt och vi planerade istället om den.

Jag rekommenderar inte att planera en stor förlovningsfest på 6 dagar (varav 3 i Finland). Som tur är fick vi mycket hjälp av Simons och min familj och till slut blev allt så mysigt. Som en sommardröm.

Det var den varmaste natten på hela sommaren och vi bjöd bland annat på trerätters, överraskningsartist, drinkar och säkert en och annan bakfylla. Det var nog den bästa kvällen på hela sommaren trots att jag hade stressat lite väl mycket innan...jag vill inte ens börja tänka på att planera ett bröllop. Att planera andras fester är dock SÅ kul, skulle gärna göra det på heltid.

Vi fick så sjukt mycket gratulationer och fina gåvor. Både jag och Simon har varit så förvånade och tacksamma! Jag visste inte att man skulle få massa grattisar och presenter från alla håll och kanter?! Det var nog inte alls något vi hade förväntat oss, så tusen tack till alla fina människor vi har runtomkring oss. En av gåvorna var att vi hade en vattenskoter för en dag. Simon skrattade åt mig för att jag körde vattenskoter i 90km/h i Larsmo skärgård med Chanelglasögon...men det är en ganska bra bild av hur jag vill leva mitt liv. Lite Chanel och lite Larsmo liksom.

I slutet av Finlandsvistelsen passade jag på att (med avstånd) hänga med nära och kära och bara njuta av att leva lite normalt för en gångs skull. Det känns ännu konstigt när jag tänker tillbaka på det här året, men trots allt som hänt så har jag haft en så bra sommar 2020 som jag kommer minnas hela mitt liv. Allt från att ha upplevt vår första Italienska sommar till att Simon friade och att jag haft så tur att jag kunnat åka hem i allt detta kaos. Det jag önskar för nästa år är att jag ska få ännu mer tid med dessa människor, och skapa ännu fler minnen. Men just nu ska jag bara leva här och nu i min vanliga vardag, måndag-fredag, 8-5 och njuta av att ha det lite vanligt ett tag. Vi hörs!

  • Life

Gillar

Kommentarer