Karantän dag 34: de små sakerna i livet

Hej! Det är torsdag och vi har varit på SÅ bra humör idag (trots att vi fortfarande går på toaletten hos grannlägenheten just nu). Jag började morgonen med att göra en stretch/yoga på balkongen. Jag pressar tänder och gnisslar väldigt mycket och det har tyvärr blivit värre nu under karantäntiden. Antar att det kan va underliggande stress/oro som bidrar. Jag blev iallafall tipsad av Simons mamma att massera och göra övningar och har gjort det varje kväll och morgon nu, och känner faktiskt att det har hjälpt lite. Dagen fortsatte med att jag och Simon tränade ihop och sedan har vi hängt på balkongen sedan dess. Jag börjar faktiskt få lite färg nu, och fräknar. Kommer inte ihåg senast jag hade så mycket fräknar som nu. Måste dock köpa mer solkräm snart...vi klarar oss en stund till men det kommer fortsätta va runt 20-24 grader så jag antar att vi kommer fortsätta hänga på balkongen nu.

Vi åt gårdagens veggo-lasagne på balkongen. Jag tror aldrig jag fått så mycket beröm av Simon förut för NÅGON matlagning. Han "fick tårar i ögonen" tydligen haha, eller så var han bara väldigtväldigt hungrig efter att vi hade tränat. Jag känner mig väldigt tacksam för de små sakerna i livet just nu. När vi satt på balkongen hörde vi plötsligt hög musik från gatan, och vi sprang genast till fönstret för att lyssna. Det verkar som de har lagt upp högtalare i hela staden (inför påsk) och spelade några låtar redan idag. Det var så fint. Vi hälsade på en granne på andra sidan gatan som stod och vattnade sina blommor, och jag hörde människor som ropade till varandra från sina balkonger/fönster. "HUR MÅR NI?", "VI MÅR BRAA!!".

Jag är också så tacksam över Alessandra och att hon tipsar om så mycket. Till exempel så berättade hon att deras familj kommer hämta traditionell påskmat från en restaurang/affär här i närheten, och hon frågade om hennes mamma skulle ringa och beställa till oss också. Så nu ska vi hämta upp äkta italiensk påskmat på lördag tack vare henne. Inte nog med det, jag har också beställt tulpaner för hemleverans. En blomsterbutik i närheten annonserade på instagram att de kör ut tulpaner inför påsk så imorgon kommer de komma hit med en bukett. Jag känner mig SÅ taggad inför att fira påsk nu. I vanliga fall brukar vi knappt fira eftersom det tidigare bara varit jag och Simon och han har tränat som vanligt, och jag haft plugg.

Det är verkligen de små sakerna i livet som gör det bättre. Ikväll ska jag dessutom ha AW (online) med Nina och det ser jag fram emot för har inte pratat med henne sedan jag flyttade från Norrköping. Nu ska jag springa upp på toaletten, ta en dusch, ringa Nina och bara njuta av att vara i det sinnestillståndet jag är just nu! Glad påsk!

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Recept tack! 😍
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Oj hade missat din kommentar, men absolut!! Ska lösa det😘😍🙏🏼
nouw.com/lovisasundstedt