Jag har startat företag, välkommen till cyberevents!

Hej och glad fredag! Idag har varit en speciell dag, för jag har släppt min hemsida Cyberevents! Det är en första version av vad jag vill att den ska vara, men jag ville få ut den så fort som möjligt för jag tror verkligen på idén och jag vill att så många som möjligt ska kunna använda sig av den just nu.


Vad är då Cyberevents? Jo, det är resultatet av att jag har suttit uttråkad i karantän i två månader. Jag har deltagit på så många grymma online-events under karantänperioden och jag ville skapa en samlingsplats för allt. Så små som stora företag kan nå ut till fler, och så människor (som jag) lätt kan hitta kurser/träning/livestreams och mycket mer på ett och samma ställe. Jag hoppas att ni kommer tipsa, lägga in events och såklart delta!

Här hittar ni hemsidan: Www.cyberevents.online

Tackar min kompis Robert Persson för den fina loggan!

Jag och simon har precis ätit oxfilépasta och druckit bubbel för att fira. Det är en så sjuk känsla att jag nu har ett eget företag. Det är något jag alltid velat göra, men aldrig riktigt känt att jag varit redo. Men vet ni vad, det är bara att köra. Inget kommer någonsin vara perfekt och man lär sig på vägen. Nu ska jag joina en live vinprovning och sedan bara njuta av den här kvällen! Kram!

  • Life

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Vad roligt och vilken bra idé 😃 Lycka till!
nouw.com/desireekujala
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Tack fina! 😍
nouw.com/lovisasundstedt