I'm coming home

Hej på er! Senaste veckan har typ gått i ett känns det som. Vardagen har rullat på och jag har bland annat börjat på ett nytt träningsschema som gjort att jag varit extra trött, läst italienska, jobbat med cyberevents och solat på balkongen. Vi har dessutom äntligen fått tag i en elgrill och har redan använt den flitigt. Det blir inte riktigt samma känsla som när man grillar på kol men det fungerar. Simon har börjat träna fullt med laget också och har varit väldigt glad när han kommit hem de senaste dagarna, så det gör mig glad.

Det är väl ingen heller som missat vad som hänt i USA den senaste tiden...Jag har under de senaste dagarna försökt utbilda mig och följt med i vad som har hänt (och händer) och mitt hjärta är tungt. Jag kan inte ens föreställa mig hur SÅ många människor har känt SÅ länge. Jag hoppas att ni också läser på och tar action på något sätt (donera/skriver under namninsamlingar/diskuterar med varandra) och aktivt jobbar mot rasism. Det är dags att vita tar ansvar och att vi tillsammans sätter stopp för detta, för black lives matter!


Idag bokade jag också resa hem till Finland. Jag ska åka hem för första gången på 6 månader! Det blir bara jag som åker och jag är både taggad, nervös och orolig. Jag kommer vara hemma nästan en månad och förhoppningsvis kommer allt gå bra. Finland har ingen obligatorisk karantän längre men den första tiden kommer jag ändå tillbringa i karantän i mormor och morfars husbil tills jag kan ta ett test. Det ska bli intressant (minst sagt) men jag kommer ju ha allt jag behöver och på ett sätt kommer det också bli lite mysigt. Det går ju även att umgås ute så länge jag bär mask och man håller avstånd, men det livet har jag ju levt snart i 3 månader så det ska nog inte bli några problem.

Jag har funderat och velat länge om jag ska åka eller inte på grund av alla risker, men så länge jag tar alla försiktighetsåtgärder jag redan gör här så ser jag ingen orsak till att inte åka. Viruset finns överallt oavsett varifrån man reser eller var man bor. Efter två veckor kan jag ju dessutom gå över till att leva som finländarna gör. Det ska iallafall bli helt underbart att komma hem till trygga Finland ett tag och träffa både familj och vänner!

  • Life

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Härligt att åka hem och hälsa på familjen 😊 <3 Jag planerar också att åka hem till sommaren!
nouw.com/desireekujala
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Verkligen <3 Åh hoppas du kan göra det också! 😊
nouw.com/lovisasundstedt