Höstdippen är här

Heej! Äntligen fredag imorgon! I söndags visste jag inte HUR jag skulle få denna vecka att gå. Har känt mig riktigt, riktigt omotiverad och opeppad på senaste tiden och känt att allt är tråkigt. Det har varit lite grått inombords så att säga, vilket inte är så konstigt med tanke på att det är höst och den ”roliga” sommaren är över. Det konstiga är dock att det fortfarande är strålande sol och sommar här borta, så egentligen BORDE jag inte känna mig höstdeppig än. Men man kanske inte får välja när man vill ta en svacka?

Jag har ju som jag skrev innan varit helt ensam i två veckor också, så jag tror att det kan ha bidragit en del. Denna vecka har jag istället försökt prioritera att börja träna igen, och det gör ju stor skillnad på humöret. Jag lämnar alltid bort träningen när jag egentligen behöver den som mest. Sedan har jag också försökt hålla det städat och rent runtomkring mig och unnat mig god mat.

Jag bakade till exempel en riktigt god kladdkaka med kärleksmums glasyr igår, men den var för god för att fotas. Idag hade Simon bara en träning så han stod för lunchen. Han hade köpt hem massa god prosciutto, bresaola och burrata. Tror det är den godaste, eller en av de godaste burratan jag ätit.

Ikväll tog vi också en promenad och så har jag hunnit pratat lite med mina vänner. Både naturen och kompisar gör ju att man mår bättre. En annan sak jag börjat med denna vecka är att inte va på mobilen 1h innan läggdags och 1/2h på morgonen. Faktiskt riktigt skönt.


Så med dessa små medel har jag ändå kunnat vända en riktigt dålig start på veckan till en rätt så bra. Har ni några bra tips för att må bättre när man känner sig lite nere? Mitt sista (och bästa) tips är att kolla idol. Så det ska jag göra just nu! Kram!

  • Life

Gillar

Kommentarer