Hemma 6 månader senare

Hej från Finland! I onsdags åkte jag tidigt från Brescia mot Malpensa och började resan hemåt. Jag hade packat munskydd, handskar, handsprit, desinfektionsspray och wipes så att jag kunde vara så säker som möjligt under resan. Det gick faktiskt riktigt bra. Alla som reser är ju tvugna att ha munskydd nu också så det känns svårt att bli smittad om man sköter handtvättningen bra. Dessutom blev vi informerade om att flygplansluften är bättre än vad man tror, var 3e minut ska den vara helt utbytt.

När jag väl kom fram till Helsingfors så gick det inga tåg hem, så jag fick övernatta hos Nicoline. Hon gjorde räkpasta och vi satt med avstånd på balkongen och njöt av hur VARMT det är. Jag har inte varit hemma i juni tidigare när det varit såhär varmt och det är ju helt fantastiskt.

Efter en natt hos dem fick jag skjuts ända hem till dörren i Purmo, eller ja till husbilsdörren där jag nu bor. Det är faktiskt rätt mysigt att bo i husbil! Kanske ska sälja in Simon på den idén, får se vad han tycker.

Fredagen kom och det blev midsommar. Jag tog bilen och spenderade den utomhus med avstånd och munskydd till mina vänner. Det var inte riktigt så jag hade tänkt spendera denna midsommar, men viktigast är att vi alla hålls friska och det var så sjukt roligt att träffa dem på avstånd iallafall.


Imorse åkte jag och tog ett coronatest som jag kommer få svar på inom några dagar. Så när resultatet sedan kommer så flyttar jag iallafall in hos familjen. De kommande dagarna ska jag bara njuta av att vara utomhus i det sköna vädret, och på fredag fyller jag faktiskt år så hoppas på att kunna fira det lite mer då. Ha en fin vecka!

Gillar

Kommentarer