gym och kostrådgivning

Ciao! Jag började dagen med att äntligen skaffa gymkort. Jag har dragit ut på det för att jag vill veta var vi ska bo innan jag signar ett kort, men nu var det dags. Det var fantastiskt att röra på sig igen, haha. Jag har bara tagit promenader senaste veckan, så att löpa och göra lite övningar behövde jag. Jag ska nog dit imorgon igen och planerar på att ta med mig bikinin då så jag antingen kan avsluta med att simma eller bara testa på deras spaavdelning.

Efter gymmet duschade jag, åt lunch och nu har jag fixat mig lite inför ikväll. Simon smsade mig och skrev att vi ska iväg och träffa en kostrådgivare. Jag antar att det är något de erbjuder från klubben, men vi äter redan nyttigt så kommer ta det som sägs med en nypa salt. Alltid najs att få inspiration dock, hoppas att det blir givande. Senare ikväll har jag också mitt andra skypemöte med min italiano-kompis! Vi hade ett möte förra veckan där vi pratade svenska och italienska (mest svenska dock, för min italienska består av typ fem ord) och hon var så gullig.

Imorgon kväll flyger jag också till Sverige, vilket känns jättekonstigt. Jag har tänkt att det är så långt borta och att jag "kan ta det sedan" men nu måste jag börja skriva to-do listor så jag inte glömmer något och så jag hinner träffa mina tjejer. En rolig grej jag och Lina ska göra på lördag är att gästa en podd, haha. Jag blev tillfrågad om att vara med och snacka lite om hur livet är när man lever med en elitfotbollsspelare. Min spontana tanke var NEJ, men efter att ha funderat lite och efter att jag fått med Lina så tackade vi ja. Jag har aldrig poddat förut så det ska bli kul, och framför allt roligt att någon vill uppmärksamma livet runt fotbollen! Kort sagt så antar jag att jag kommer prata om mig själv och Simon, och Lina om henne och Adde. Det gör vi ju ändå varje gång vi ses, så det ska nog inte bli några problem. Kanske får lämna bort några detaljer bara...

  • Life

Gillar

Kommentarer