Fri som en fågel

Hej och glad fredag! Jag har njutit av att få röra mig ute de senaste dagarna och det känns verkligen i kroppen att man inte varit igång på ett bra tag...Jag har skoskav, mina händer svullnar upp efter varje promenad och jag har träningsvärk i alla små muskler runt anklarna. Men det gör ingenting, för det är såå skönt att få röra på sig igen. Jag har spelat in när vi gick ut för första gången (och de senaste dagarna) så ska försöka klippa ihop det i helgen också.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag aldrig kommer äta något från cafét nedanför oss (på grund av att allt vi spolade i WCn åkte ner där)? Ja, tyvärr så höll det bara en dag. I tisdags när vi vaknade så luktade det nybakat bröd och croissanter på innegården. Simon sprang ner och frågade om vi kunde köpa choklad croissanter och kaffe, och de var superglada över att få kunder hahah. De frågade vilken våning vi bodde på, och när de insåg att det var vår lägenhet som vattenläckan kom ifrån så skakade de på huvudet och sa: ”Åhh det var kaos...men det är bra nu! Vi kommer upp med beställningen till er. Så jag antar vi är kompisar igen nu ;)

Tog denna bild från dagens promenad. Det är så fint ute nu! Och så varmt. Idag bjöd Italien på 27 grader och jag gick runt i shorts och t-shirt medan italienarna gick i tunna jackor eller västar. Att äntligen få gå ut är fantastiskt, men det är tråkigt att inte få uppleva Italien fullt ut...Som tur är har vi ju 2 1/2 år kvar så det kommer vi hinna med senare.

Gillar

Kommentarer