En dag i Sirmione

Hej på er! I fredags mötte jag upp Alessandra tidigt på morgonen och vi begav oss ut på en hike. Vi gick upp för ett av bergen här, och det var helt fantastiskt men också helt jobbigt. Jag tror vi gick runt 13 km och eftersom det var så brant och min kropp inte är van att röra på sig mycket just nu så kan ni ju gissa om jag fick träningsvärk. Jag kunde knappt gå igår...men det var det ändå värt! Efter att vi kommit hem från promenaden skulle jag till ett apotek för att köpa mer handskar och spontant bestämde vi oss båda för att ta ett hål i örat. Jag har velat ha ett till innan (men inte orkat ta tag i det) så nu hann jag inte ens tänka. Hoppas bara att det läker rätt fort!

På lördag morgon fick vi ett väldigt tråkigt samtal om att Simons farmor gått bort. Det är nog en av de jobbigaste sakerna med att bo utomlands...att man är rädd att något ska hända ens nära och kära och att man inte kan vara där. Speciellt i situationen just nu när man inte kan resa som normalt. Vi hade planerat att åka till Gardasjön iallafall, och bestämde oss ändå för att åka för att få tankarna på annat.

Jag packade med picknik och vi låg länge i solen och åt, snackade och njöt av värmen och utsikten.

Vi stannade där till kvällen och åt sedan middag på en restaurang och jag drack en aperol spritz. Jag har alltid trott att jag hatat aperol (tyckt det varit så beskt) men jag tror kanske aldrig att jag smakat en bra. I Italien smakar det iallafall väldigt, väldigt bra. Speciellt om det är 28 grader. Vårt första restaurangbesök sedan corona faktiskt, så det var riktigt lyxigt. Idag har jag städat, gjort lunch och sedan bara chillat i soffan. Jag ska snart träna lite, gå och handla och sedan jobba/chilla resten av kvällen. Jag är sugen på tacos ikväll, så det får det kanske bli. Ha en bra söndag, och ta hand om era nära och kära <3

Gillar

Kommentarer