Drömlägenheten är vår!!

Hej!!!! Jag är så glad just nu, för vi har har fått lägenhet!!! Och inte vilken lägenhet som helst, utan en helt perfekt. Vi kollade på denna i måndags men har inte riktigt vetat om vi skulle få den eller inte, men idag fick vi veta att den kommer bli vår. Efter att ha kollat på lägenheter i två veckor nu kändes det liite hopplöst att hitta en lägenhet vi verkligen skulle tycka om. Vi hade sänkt vår standard ganska rejält och tänkte att vi får nöja oss med någon sämre lägenhet nu till en början och sedan i så fall flytta om vi hittar något bättre.


Det känns så skönt att den kommer bli vår nu och att vi kommer bo i ett bra område där vi förhoppningsvis kommer trivas. Vi kommer få flytta in om någon vecka, men redan nu börjar jakten på möbler. Den är ommöblerad så vi ska alltså inreda den helt själva...mamma mia. Jag är inte så intresserad av heminredning tyvärr, så jag kommer behöva myyycket hjälp. Som tur är finns Ikea här och jag försökte kolla på Pinterest redan nu för att få lite Inspo. Det jag tänker är att vi ska ha mycket vitt, beige, träfärgat och lite inslag av svart. Vi får se hur många gånger jag hinner ändra mig. Måste snacka med Bianca som har koll också.

Nu ska jag leta upp ett gym i närheten av lägenheten och provträna iallafall. Ikväll har jag min första skypedejt med tjejen jag ska lära svenska (och hon ska lära mig italienska) så det är jag taggad för!

Gillar

Kommentarer