Dejt x2

Ciao Bella! Jag kommer precis hem från min andra dejt denna vecka! Min första dejt var en cappuccinodejt som jag och Simon smög iväg på igår medans sjuklingen Hampus låg och sov. Vi testade på ett café vi hade blivit rekommenderade, och det var faktiskt riktigt bra. Känns som att alla ställen jag testat hittills i Italien varit bra dock.

Efter cafét gick vi runt lite på stan och jag hittade en riktigt bra blom/växtaffär!! Massa fina växter och krukor jag gärna hade tagit hem. Prislappen var dock inte lika trevlig. En kaktus kostade mellan 160-300€...måste ju finnas billigare affärer.

Det blev alltså ingen kruka eller kaktus, däremot blev det något mycket viktigare och billigare. ÖRONPROPPAR. Simon har hostat varje natt i 3 veckor nu, och både han och jag har varit vakna om nätterna. Ena natten denna vecka tog dock priset. Han hostade från och till hela natten, och jag höll på att tappa det (frågar man Simon så kanske jag gjorde det för en sekund). Jag brukar ofta vara på bra humör, men om jag inte kan sova blir jag grinig. Gissa om han hostade inatt när jag hade öronproppar i? Nej, inte en enda gång.

En annan grej jag gjort i veckan var att fixa mina naglar. Det var lite svårt med språket men som tur är hade hon en färgkarta så jag kunde peka på vilken färg jag ville ha. Jag valde nummer 3, en lite smutsrosa färg, men fick istället en barbierosa. Den ser ju mer ut som nummer 15...jag vet inte riktigt vad jag tycker om färgen men nu sitter den där i 3-4 veckor.

Idag tog jag också lite tid för mig själv och hade en ansiktsmask och BUSade inför min kompis dejt på kvällen. En fransk spelartjej skrev till mig på Instagram för någon dag sedan, och vi bestämde oss sedan för att ses ikväll och gå ut och käka. Jag hade bokat bord på en restaurang jag hittat på tripadvisor och hämtade upp henne vid 7...Eller så smidigt gick det inte riktigt, jag körde först fel och sedan hämtade jag upp henne. Det var riktigt trevligt iallafall, och vi klickade sjukt bra för att vara första gången vi sågs och vi är dessutom lika gamla. Känns så skönt att förhoppningsvis ha hittat en tjejkompis här. Det tråkig är bara att hon inte kommer vara här hela tiden på grund av hennes jobb, men vi ses redan imorgon igen iallafall för då är det match. Forza Brescia!

  • Life

Gillar

Kommentarer