Bergamo och hudvårdssnack

Hej och glad tisdag på er! Jag har haft en rätt bra jobbdag idag och det känns som jag är fylld med energi efter en helg i Bergamo med Beatrice. Så kul att äntligen hälsa på henne eftersom vi snackat 1 gång/ vecka sedan jag flyttade till Italien. I somras hälsade hon på mig i Brescia och nu var det min tur att hälsa på henne. Det blir en härlig blandning av italienska/svenska/engelska när vi ses men hon har blivit så pass bra på svenska nu att jag är sjukt imponerad! Ger mig verkligen inspiration till att lära mig mer italienska när jag ser att hon utvecklas så mycket.

Vi började med att gå runt på lite sightseeing och satte oss sedan ner för att äta lunch på ett ställe hon hade bokat bord på. Vi delade på en ostbricka till förrätt och sedan blev det en traditionell pastarätt från Bergamo till huvudrätt, MUMS!

Så fint ställe med familjer som njöt av söndagslunchen och det fina vädret.

Maskerna var såklart på hela tiden (förutom när det skulle fotas). Känns skönt också att så många använder masker trots att det inte är obligatoriskt utomhus. Det känns fint på något sätt. ”Skyddar du mig, så skyddar jag dig”.

Jag skulle verkligen rekommendera Bergamo till de som funderat på det. Wow vad vackert det var, och så mycket fina kyrkor och konst. Jag ska lätt boka in mig på en guidad tur någon gång så jag kan lära mig mer, för bara det som Beatrice berättade var helt fantastiskt. Visst har vi fina byggnader i Brescia och mycket historia här också, men i den gamla staden i Bergamo var något speciellt.

Idag kom ett roligt paket hem också. Jag hade beställt lite hudvård från skincity men blev chockad av vad som fanns i när jag öppnade det. Jag hade tydligen beställt på en väldigt bra tidpunkt eftersom det kom med en gåva på köpet, och det var ingen liten gåva! Har hudvård så jag klarar mig ett tag nu och ska testa allt och tipsa er om jag hittar något guldkorn.

På bilden ser ni vad jag hade beställt. En ansiktstvätt från Skincitys egna märke, nattkräm och serum från Exuviance och en liten exfoliator och läppomada från Paula’s Choice. Måste rekommendera er exuviance nattkräm, det är min absoluta favoritprodukt! Efter att ha postat på Instagram var det flera som också hyllade den exfolierande vätskan från Paula’s Choice så den ska bli väldigt kul att testa. Vad är er favoritprodukt för hudvård?

Gillar

Kommentarer