Arrividerci Norrköping

Vilken intensiv vecka det har varit!! Sent onsdag kväll landade jag på Skavsta och torsdag morgon började flytten. Jag hade skrivit en lista med allt som behövde göras och började checka av den direkt. På dagen kom Lina över och hjälpte till att packa och vika ner (Simons) kläder, ett riktigt proffs var hon. Senare på kvällen kom Angelica och Amanda över och jag rensade köket och kastade på dem massa grejer som vi inte skulle ha längre. Jag trodde inte att vi hade så mycket grejer som vi faktiskt hade i våra skåp...ALLT tog så mycket längre än jag hade tänkt.

På fredag kom Simons pappa med e skåpbil och vi lastade den full med grejer vi ska spara inför framtiden, sedan lämnade vi in bilen, jag köpte fler resväskor att ta med till Italien och packade vidare. Den största stressen var också att försöka få tag på hyresgäster till lägenheten som vi skulle hyra ut. Tack och lov löste det sig till slut och på lördagen hade jag visning, skrev massa papper som skulle skickas in och sedan var det dags för podd. Det var riktigt roligt att podda, Olle som hade podden ställde bra frågor och vi satt och diskuterade länge efter att vi slutat spela in också. Jag kan länka den i ett annat inlägg för de som vill lyssna!

Klev upp tidigt på söndagen och började städa direkt. Sedan kom Hampus och hjälpte till med det sista, och vi unnade oss sedan burgare till lunch innan det var dags att bege sig till Skavsta och Italien igen.

Tjejerna (förutom Amanda som var bortrest) kom och vinkade av mig. Jag blir helt varm i hjärtat av att tänka på hur fantastiska vänner jag har, och hur mycket de ställer upp för mig. Min fina Norrköpingfamilj <3. Kunde aldrig tro att jag skulle hitta vänner för livet här. Så nära vi kommit varandra under dessa år, så mycket vi upplevt tillsammans, så mycket vi SKRATTAT och så mycket de lärt mig och lär mig varje dag. Jag är så lycklig över att jag träffat dem och samtidigt så ledsen över att behöva lämna. Men jag vet att vi alltid kommer att hålla ihop. Älskar er, och längtar redan tills vi ses nästa gång.

Resan gick så smidigt trots mycket packning. Simon hämtade upp oss på flygplatsen och idag sov vi lääänge. Stackars Simon har haft hög feber i flera dagar, så skönt att kunna vara här så han inte behöver vara ensam. Jag gick sedan till gymmet och tränade och testade deras spa för första gången. Jag hann dock inte vara där så länge innan jag blev tillsagd att jag behövde ha på mig badmössa...hur ska jag veta det när allt står på Italienska?! Så imorgon ska jag inhandla en riktigt snygg en. Ska visa er vad det blir sedan.

Efter gymmet gick jag och Hampus runt på lite sightseeing och lunchade sedan på ett mysigt ställe.

Efter vi lunchat gick vi och handlade och nu ska vi snart börja göra middag. Ska faktiskt unna mig ett glas vin ikväll, det har jag förtjänat efter dessa tuffa dagar! Hampus kommer stanna här till fredag, så det ska bli kul att utforska Brescia lite mer med honom när Simon är borta. Vi har ingenting planerat än, men något roligt ska vi nog hitta på.

Gillar

Kommentarer