30.7.2020 - förlovningen 💗

Hej pÄ er och tusen tack för alla gratulationer! Det har varit nÄgra hÀrliga dagar sedan i torsdags. Vi har bara njutit och landat i att vi nu Àr förlovade och till och med haft en liten förlovningsfest för de vi kÀnner hÀr. Det kÀnns sÄ mysigt, stort och spÀnnande och jag tÀnker att jag ska dela med mig lite om hur det gick till.

Det var en helt vanlig torsdag och Simon var ivÀg och trÀnade som vanligt. Jag hade hade faktiskt haft en riktigt trÄkig dag eftersom det bara kÀnns som att jag vÀntar pÄ att börja jobba nu. Jag kommer jobba heltid pÄ distans i höst sÄ nu har jag bara försökt njuta av att vara ledig, men det Àr ju lÀttare sagt Àn gjort...


NÀr Simon kom hem frÄn trÀningarna föreslog han att vi skulle gÄ ut och kÀka och jag tyckte att det lÀt som en bra plan. Han tog tag i att försöka boka bord men eftersom vi var rÀtt sent ute, var allt fullt. IstÀllet sa han att han hittat en bÄt som han hyrt och vi skulle Äka ut med, och sedan skulle vi bara gÄ till nÄgon mysig restaurang för att kÀka. Jag tÀnkte inte att det var sÄ konstigt med bÄten, för jag har sagt lÀÀnge att jag skulle vilja Äka ut med en bÄt sÄ jag blev bara taggad för att hitta pÄ nÄgot och började fixa mig. Han sa att han skulle ta med sig en vÀska med lite grejer och frÄgade om jag ville ha med mig nÄgot. Det kÀndes lite konstigt att han sÄ plötsligt hade tagit tag i alla planer, men jag tÀnkte inte mer pÄ det. NÀr jag precis fixat klart mig dock sÄ kollade jag ner pÄ mina naglar och sÄg hur det fula nagellacket satt kvar sedan nÄgon vecka tillbaka...ni vet nÀr man glömt att man lackat naglarna och det sedan bara Àr flÀckar kvar som man inte orkar ta bort.


Jag hade inte tid att lacka om dem, men av nĂ„gon orsak tog jag Ă€ndĂ„ med nagellacket i bilen sĂ„ jag kunde köra en quick-fix och slapp störa mig pĂ„ det hela kvĂ€llen. Jag var SÅ nĂ€ra att skĂ€mtsamt sĂ€ga till Simon: ”Hoppas du inte friar idag, för mina naglar ser ut som skit” och det var ju tur att jag inte sa det, hahah!

Vi Äkte ut till Sirmione vid Gardasjön och hittade bÄten Simon hade bokat.

Den var helt perfekt och chauffören hade till och med plockat fram champagne. Av nÄgon orsak hade jag helt slÀppt tanken av att det skulle vara nÄgot pÄ gÄng och sÄg mest fram emot att Àntligen fÄ Äka ut med en bÄt och se Gardasjön pÄ riktigt.

Vi Ă„kte ut en liten bit men stannade sedan för att chauffören skulle korka upp champagnen. Jag tar fram min mobil för att filma nĂ€r han korkar flaskan (obligatoriskt) och Simon sĂ€ger ”vĂ€nta, vĂ€nta lite”. Han börjar grĂ€va runt i sin vĂ€ska och jag tror att han ocksĂ„ ska filma och att han letar efter sin mobil...men plötsligt ser jag asken. Jag tappade hakan helt och blev sĂ„ chockad/glad/rörd pĂ„ samma gĂ„ng. Det kĂ€ndes nĂ€stan overkligt och jag hade sĂ„ mycket frĂ„gor att jag efterĂ„t glömde om jag ens hade sagt ”JA”, men det hade jag!

Vi har varit tillsammans i 6 1/2 Ă„r nu och gĂ„tt igenom sĂ„ mycket tillsammans. Allt frĂ„n distansförhĂ„llande till fyra flyttar, tvĂ„ lĂ€nder och nu senast att ha suttit ihop i karantĂ€n i 60 dagar. Det senaste Ă„ret har varit vĂ„rt bĂ€sta hittills dock, och jag ser sĂ„ mycket fram emot de kommande Ă„ren! Men just nu ska jag bara njuta av att ha vĂ€rldens bĂ€sta FÄSTMAN(!), och imorgon Ă„ker vi bĂ„da hem till Finland och dĂ€r fĂ„r vi fira Ă€nnu mer! Kram pĂ„ er (och kom ihĂ„g att alltid lacka era naglar hehe) <3

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh stort grattis till er! <3
nouw.com/desireekujala
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Tack snÀlla!! <3
nouw.com/lovisasundstedt
artibus
artibus,
Men jag smĂ€ller av, sĂ„ vackert och mycket kĂ€rlek. Älskar din ring!! Stort grattis! <3
nouw.com/artibus
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Ă„hh, tack snĂ€lla!!❀
nouw.com/lovisasundstedt
WomanizerRCRDS
WomanizerRCRDS,
Grattis, sÄ fint Ä vilken fiiin ring <3
nouw.com/womanizerrcrds
lovisasundstedt
lovisasundstedt,
Tack!! Jaa det gjorde han brađŸ„°â€ïž
nouw.com/lovisasundstedt