25!!

Hipp hipp hurra, idag är ingen vanlig dag för det är Simons födelsedag hurra hurra hurraaa! <3 Eftersom vi inte träffas innan ikväll, så går han miste om den traditionella födelsedags-frukosten. Synd. Förra året överträffade jag mig själv tror jag. Jag hade gjort våfflor, bakat dajm-snittar, skurit upp frukt, kokat ägg, gjort kaffe, juice och köpt ett kort och massa presenter.

Jag är så tacksam över de år vi haft tillsammans och allt vi fått uppleva i hans och min karriär. Alla fantastiska vänner vi träffat, och de läxor vi lärt och lär oss. Han är den snällaste, mest genomgode människan jag känner och det märks i hur han behandlar både mig och sina kompisar.

Han stöttar mig alltid i mina beslut, och kräver aldrig att jag ska göra något jag inte vill. Tvärt om så vill han att jag ska göra det jag brinner för. Som att stanna i Gävle ett år fast han hade flyttat till Norrköping.

Han är nästan aldrig arg. Men blir han arg, så blir han JÄTTE arg. Men det har inte hänt många gånger som tur är...Han är överlag den nöjdaste människan i världen. När jag brukar fråga honom hur hans dag har varit eller hur han mår är det 99% av gångerna "Bra! :)". Inte jättebra, inte dåligt. Det är bara bra!

Jag tror att detta år har varit vårt bästa år hittills tillsammans, och det är ju något att fira i sig. Vi har upplevt så mycket roligt och umgåtts mycket med gamla (och nya) människor vi älskar. Jag kan inte vänta med att se vad det här året kommer föra med sig!


Vad lycklig jag är över att få ha dig som pojkvän och sambo, kör hårt på matchen idag så ses vi efter<3 Grattis!!

Gillar

Kommentarer