24-års besiktning

Hej! Dagarna flyger förbi just nu och på söndag har jag bara en vecka kvar i Finland. I veckan har jag gjort en riktig 24-års besiktning som började med ett tandläkarbesök, tandputs och fortsatte sedan med ett välbehövt besök hos frisören. Den ofrivilliga ombren jag sparat ut sedan januari ersattes av blonda slingor och vi klippte en hel del. Känns så skönt att ha lite kortare hår igen speciellt med tanke på värmen just nu i Brescia. Simon sa att de hade 36 grader en dag i veckan, får man säga att det är för varmt då?

Fotbollssäsongen har ju också dragit igång för fullt nu och jag måste ändå säga att det är roligt. Jag skäms inte över att säga att jag inte gillar fotboll speciellt mycket, men eftersom jag ju gillar Simon så jämnar det ut sig. I onsdags åkte jag hem till hans föräldrar och såg matchen och blev påmind om hur mycket jag saknar honom nu. De första två veckorna gick hur bra som helst men sedan var det som att saknaden kom som ett brev på posten. Ser fram emot att snart få träffas igen och trots att vi inte kan hitta på så mycket just nu, bara ha vår mysiga lilla vardag ihop.

Fick också hem mina nya Pumaskor jag beställt på rean och gillar dem faktiskt mer än jag trodde jag skulle göra. Jag älskar ju färg på kläder men på skor kör jag oftast bara vitt. Dessa är ju också vita men med lite roligare detaljer. Kommer ha dem till allt från ljusa jeans till mönstrade klänningar och de skulle passa perfekt till en orange jeansjacka jag har...eller hade kanske jag ska säga. Jag tror att jag har glömt den i förrådet till lägenheten vi äger i Norrköping (det var rätt mycket att hålla koll på när vi flyttade i januari hehe) och vem vet när vi kan åka till Sverige nästa gång. Hoppas snart iallafall för jag saknar både vänner och faddersonen mycket nu.

Veckan avslutades med att jag idag hade en synkontroll och gissa vad? Min syn har såklart också blivit sämre! Så nu har vi höjt styrkan på kontaktlinserna och jag hade tydligen också lite torra ögon så behöver använda mer glasögon och ögondroppar nu närmsta tiden för att de ska få vila. Kul att bli äldre när kroppen börjar ge upp va!

Dessutom har ett av mina örhängen blivit inflammerade så jag har varit tvungen att ta ut den, och jag har fått några konstiga utslag som jag hoppas kommer försvinna snart. Jag tror helt ärligt att mitt immunförsvar inte är så bra just nu. Det kanske inte är så konstigt heller med tanke på hur jag gått omkring med munskydd och spritat sönder händer och ytor i fyra månader, och nu kommer i kontakt med både människor, djur och natur. Måste försöka boosta immunförsvaret med bra sömn, mat och träning när jag är tillbaka i Italien sedan för så här kan det ju inte fortsätta. Kommer ju aldrig komma igenom 25-års besiktningen i så fall.

Gillar

Kommentarer